Pension

Analytikere giver os topplacering på afkast

15. december 2023

Ifølge flere analyser i Børsen og Jyllands-Posten er Nordea Pension igen blandt de bedste, når der sammenlignes afkast på tværs af de kommercielle pensionsselskaber. 
 
Det seneste år har vi skabt et merafkast på 59.000 kr. for en kunde med 1 million i opsparing, middel risiko og 15 år til Pension i forhold til dem, der har leveret det laveste afkast.

Jyllands-Postens analyse peger også på, at Nordea Pension er det eneste kommercielle selskab, der formår at indhente et negativt afkast i 2022 og komme i plussiden her i 2023.

Det skyldes både aftrapningsprofil og, at vi primært lå med korte obligatio-ner som klarede sig markant bedre end lange obligationer i 2022 og starten af 2023. Ydermere var der heller ingen dollarafdækning på det produkt Bør-sen havde kigget på og det talte også positivt. 
 
Læs mere om afkast på tværs af de kommercielle pensionsselskaber i Nicolaj Holdt Mikkelsens nyeste rapport eller artiklerne i Jyllands-Posten Erhverv mandag den 11. december og Børsen Finans tirsdag den 12. december.