Pension

Nordea Pension er årets pensionsselskab 2024

29. maj 2024

 

Nordea Pension kåret som ’Årets Pensionsselskab 2024’ 

Prisen for årets pensionsselskab uddeles årligt af FinansWatch og EY. Her hylder de finansvirksomheder på tværs af pengeinstitutter, forsikringsselskaber og pensionskasser, der kan fremvise de bedste nøgletal. 

Vinderen kåres bl.a. på baggrund af afkast, indtjening og vækst, og i år løber vi i Nordea Pension med statuetten. Vi har leveret blandt branchens bedste afkast de sidste par år, og efter at vi er blevet en del af Nordea koncernen, har vi også set en stigning i vækst, hvilket primært kan tilskrives banken.  

Vores allervigtigste opgave er at sikre vores kunder et solidt afkast 

Som pensionsselskab er den allervigtigste opgave at sikre vores kunder et godt og solidt afkast af deres opsparing.  Kunderne tiltror os deres opsparing, som de skal leve af i alderdommen, og det er vores ansvar, at de kan få så meget ud af den som overhovedet muligt. Det er vi lykkes godt med de seneste par år, og vi har leveret nogle af branchens bedste afkast på tværs af de kommercielle pensionsselskaber. 

En styrke at tænke bank og pension sammen 

Det er glædeligt at både vi og vores kunder kan se den synergi, det skaber at vi er blevet en del af Nordea. Det er bl.a. på den baggrund, at vi er vækstet, og det vidner om den styrke der er i at tænke bank og pension sammen.  

”Som pensionsselskab er en af vores vigtigste opgaver at sikre vores kunder et godt afkast. Jeg er utrolig stolt over de gode resultater, som vi har formået at levere. Vi er yderst taknemmelige for den tillid, som kunderne viser os. Den tager vi ikke for givet, og vi stræber efter at leve op til den hver eneste dag. Tak til både kolleger, samarbejdspartnere og kunder. Jeg ser prisen som en anerkendelse af et stort engagement og tæt samarbejde. Men jeg ser den også som en trædesten for de kommende år, for vi er slet ikke færdige. Dette er kun første del af rejsen,” siger Vivian Byrholt, adm. direktør i Nordea Pension 

 

Læs mere på FinansWatch her