Udlejning

 

 

Udlejning af erhvervsejendomme

I Nordea Pension Ejendomme ved vi, at det rigtige kontorlejemål ikke kun handler om beliggenhed, antal kontorer og kvadratmeterpris. Det handler om at skabe de fremtidige rammer for din virksomheds succes.

Derfor finder vi sammen de bedste løsninger, når det gælder om at udnytte jeres nye lokaler på den mest fleksible og optimale måde, så lejemålet i sidste ende øger dine medarbejderes arbejdsglæde, vidensdeling og produktivitet.

Virksomheds- og arbejdskultur går hånd i hånd
Vi er omhyggelige og tager os god tid, når vi rådgiver om et nyt lejemål. I et tæt samarbejde med jer ser vi på, hvilken ruminddeling, der vil være mest effektiv i forhold til medarbejdernes arbejdskultur, trivsel og vidensdeling.
Vi ser også på infrastrukturen omkring jeres nye lejemål i forhold til jeres medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder – uanset om lejemålet skal være let tilgængeligt med bil, cykel eller offentlig transport.

Vi gør os umage 
Fra første kontakt gør vi os umage for altid at være synlige, tilgængelige og imødekommende overfor alle vores lejere.

Vores målsætning er, at vi til enhver tid kan levere det helt rigtige lejemål til dig og din virksomhed på fordelagtige lejevilkår, med en fleksibel ruminddeling, lave driftsomkostninger og muligheden for at skabe de optimale rammer for din virksomhed.

Vi lytter, forstår og opfylder din virksomheds lokalebehov mener vi er grundlaget for et frugtbart og langsigtet forhold mellem lejer og udlejer, som også bygger på gensidig tillid, loyalitet og respekt – og du vil opleve, at dette gælder både før, under og efter indflytning i et af vores lejemål.

Vi skaber de rigtige rammer for samarbejde mellem lejerne
Vi bestræber os på at sammensætte et mix af lejere i vores erhvervsejendomme, der bidrager til et konstruktivt, fagligt og socialt netværk blandt vores lejere.

Vi er her på lang sigt – også når virksomhedens behov måske ændrer sig. 

Se alle vores erhvervsejendomme

 

Udlejning af boliger

Hvis du er kunde i Nordea Pension, har du fortrinsret til at leje vores lejeboliger. Det er også gratis for dig at stå på vores interesseliste .

Administrationsselskabet Newsec varetager den daglige administration af vores boligejendomme og den daglige dialog med boliglejere. Newsec står også for udlejningen af de ledige boliger.

Vi ønsker dog også selv at have en tæt og konstruktiv dialog med alle vores beboerforeninger og boliglejere. Derfor mødes vi løbende med vores administrator og beboerforeninger, hvor vi drøfter stort og småt og sammen finder frem til de rigtige løsninger.

Se alle vores boligejendommme

 

 

 

 

Tilbage til forsiden