Nordea Pension Ejendomme

Vi investerer i velbeliggende og attraktive erhvervs- og boligejendomme med henblik på udlejning. Vores ejendomme ligger primært i hovedstadsregionen og de større danske byer. 

Om Nordea Pension Ejendomme

Vi investerer i byggegrunde til bebyggelse af bolig- eller kontorejendomme eller i nedslidte industri- og erhvervsejendomme, som vi udvikler og ombygger til boliger eller serviceerhverv. Vores investeringer i fast ejendom sker på vegne af vores pensionskunder og aktionærer. Den samlede portefølje af ejendomme udgør ca. 8 mia. kroner.

Medarbejdere

Vi gør os umage for at lytte, forstå og opfylde din virksomheds lokalebehov nu og i fremtiden. Både som udlejer og sparringspartner tilstræber vi altid at være synlige, tilgængelige og imødekommende. Find vores kontaktoplysninger her. 

Administration

Vi varetager selv administration og udlejning af samtlige erhvervsejendomme i samarbejde med markedets bedste ejendomsmæglere. Udlejning og daglig administration af boligejendomme varetages af administrationsselskabet Newsec. 

 

Kontakt Newsec

Er du interesseret i en lejebolig?

Som kunde i Nordea Pension, har du fortrinsret til at leje vores lejeboliger. Hvis du er interesseret i en af vores lejeboliger, kan du skrive dig på en interesseliste til vores lejeboliger via administrationsselskabet Newsec. 

 

Skriv dig på interesseliste