TestaViva

Når du vil sikre dig og din familie gennem livet. Hos Testaviva kan du digitalt oprette og opbevare vigtige juridiske dokumenter som testamente, særeje og ægtepagt

Gå fremtiden i møde med ro i maven

Vi hjælper dig med at passe på det, der betyder mest. Også når det gælder at sikre dig selv og din familie ved at have styr på vigtige juridiske detaljer, når livet tager en uventet drejning. Hvem tager fx beslutninger på dine vegne, hvis du en dag ikke er i stand til det? Og hvad sker der med dine værdier, når du dør?
 

En fordel til alle Nordea Pension-kunder

Som kunde i Nordea Pension har du adgang til særlige priser på juridisk rådgivning og oprettelse af juridiske dokumenter hos TestaViva. Er du i tvivl om, hvilke dokumenter, der passer til dig og din livssituation, giver TestaViva dig et hurtigt overblik, når du har svaret på nogle få spørgsmål. 

 

Juridiske dokumenter fra 900 kr.

TestaViva ligger i forvejen under markedspris for rådgivning og oprettelse af juridiske dokumenter, og via dette samarbejde får du som kunde hos Nordea Pension op til 55 % rabat. 

Du bestemmer selv prisen, som afhænger af dit behov for juridisk rådgivning: 

 

Særlig pris på fremtidsfuldmagt

  • TestaViva guider dig til selv at oprette dokumenter
  • Pris 900 kr.


Med disse muligheder kan du oprette testamente, fremtidsfuldmagt*, ægtepagt og samejekontrakt.

Derudover har du selvfølgelig adgang til at oprette TestaVivas øvrige juridiske dokumenter, fx arveforskud, børnetestamente og gældsbrev. De skal dog oprettes med juridisk rådgivning, som du stadig får til en særlig Nordea Pension-pris.  

*Det koster 300 kr. til notar pr. juridisk dokument du opretter.

 

Det får du med TestaViva

TestaViva er en online platform, hvor du 24/7 kan oprette juridiske dokumenter, der er med til at sikre dig og din familie gennem livet. Platformen sørger for, at du som bruger hos TestaViva får besked om, hvornår det er tid til at opdatere dine juridiske dokumenter i takt med, at livet ændrer sig.

 

Opret juridiske dokumenter 24/7 

TestaViva er en online platform, der er baseret på selvbetjening. Derfor kan du træffe de vigtige beslutninger omkring fx oprettelse af testamente, når det passer dig.

 

Om TestaViva

TestaViva er en online platform med professionelle jurister, hvor du døgnet rundt kan oprette juridiske dokumenter som fx testamente, fremtidsfuldmagt, ægtepagt o.l. Altså dokumenter, der kan sikre dig og din familie gennem livet.

Platformen guider dig til de dokumenter, du har brug for, og derudover sørger TestaViva for, at du får besked, når det er tid til at opdatere dine juridiske dokumenter.

Flere end 70.000 brugere har siden 2017 brugt TestaViva.

Læs mere om TestaViva

 

 

Spørgsmål og svar

Læs vores gode råd

Dig og din familie

Vi har samlet en række gode råd til dig. Rådene kommer hele vejen rundt om dit liv og de livssituationer, der opstår. Fx når du bliver gift eller skilt, og når du får børn eller nyt job.

Gode råd til dig og familien 

Pension

Seniorrådgivning, begunstigelse, når du bliver alene, og når du nærmer dig pensionsalderen. Se en række gode råd, der kommer hele vejen omkring pensionen.

Se de gode pensionsråd