Sundhedsscreening & arbejdspladsvurdering (APV)

En sund arbejdsplads giver overskud

En investering i jeres medarbejdere er en investering i jeres virksomhed. Som kunde hos os har I mulighed for at få fri adgang til sundhedsscreening og den lovpligtige arbejdspladsvurdering.

Glade kollegaer giver high-five

Sundhedsscreening

Sundhed og trivsel på arbejdspladsen betaler sig

En indsats for at fremme sundhed og trivsel i jeres virksomhed betaler sig. Ud over at forebygge sygdomme, ulykker og stress kan en målrettet indsats bidrage til at øge medarbejderes trivsel og sundhed – og dermed produktivitet.

Sådan skaber sundhedsscreeningen værdi for jer

Sundhedsscreeningen er udviklet af Vicorda i samarbejde med Syddansk Universitet. Den er et effektivt værktøj til at arbejde målrettet med sundhed og trivsel blandt jeres medarbejdere. 

Sundhedsscreeningen vil være skattefri for dine medarbejder, når den er en del af jeres generelle personalepolitik for jeres medarbejdere.

  • I får et unikt indblik i virksomhedens sundhedstilstand i anonymiseret form og giver alle jeres medarbejdere mulighed for at få den hjælp, de netop har behov for
  • I undgår, at eventuelle udfordringer udvikler sig og bliver varige
  • I viser jeres medarbejdere, at I tager deres sundhed og trivsel alvorligt ved gøre en indsats for at sikre et godt arbejdsmiljø

Sådan fungerer sundhedsløsningen

Sundhedsscreening kan foregå via en App på din mobiltelefon

Sundhedsscreening foregår ved, at medarbejderen besvarer en spørgeramme på cirka 10 minutter via telefon, tablet eller PC.

Arbejdspladsvurdering (APV)

Lovpligtig for virksomheden, hvis I har ansatte

Alle virksomheder med ansatte skal mindst hvert tredje år gennemføre en lovpligtig skriftlig APV. Den er et vigtigt redskab til at arbejde med arbejdsmiljøet i virksomheden.

Vi kan hjælpe jeres virksomhed med den lovpligtige APV. Den kan både fungere som en selvstændig løsning, men også indgå som en del af sundhedsscreeningen. Det giver jer ét samlet overblik over virksomhedens sundhed og arbejdsmiljø.

 

APV’en kan tilpasses jeres behov

I har også mulighed for at supplere med jeres egne spørgsmål, så I får en skræddersyet APV til netop jeres behov. Når jeres medarbejdere har besvaret spørgsmålene i APV’en, får I en anonymiseret rapport med overblik over svarene i hver kategori, så I bedst muligt kan planlægge en opfølgende indsats.

Et aktivt arbejde med APV kan give jeres virksomhed:

  • Færre arbejdsulykker og arbejdsrelaterede lidelser
  • Mindre sygefravær
  • Mindre udskiftning blandt medarbejderne

Søvn

Kronisk søvnbesvær øger risikoen for udvikling af fx stress, angst, depression og hjerte-kar-sygdomme.

 

Få gode råd om søvn

Stress

Du kan forebygge stress ved at arbejde med din mentale trivsel - hellere nu, end før det er for sent.

 

Få gode råd om stress

Fysisk aktivitet

Inaktivitet er en af tidens helt store sundhedsudfordringer. Få gode råd til fysisk aktivitet - både hjemme og på arbejdet.